Search
Close this search box.
  1. kantoor
  2. grafische rekenmachine

Beste grafische rekenmachine van 2024 | Top 10 reviews grafische rekenmachines

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Met behulp van onze top 10 kom je achter welke grafische rekenmachine het meest geschikt is voor jouw behoeften en wensen. Laat je verrassen door de vele voordelen die een goede grafische rekenmachine biedt en kies voor het gemak en de voordelen van een echte klassebak. Vandaag gaan we in op de top 10 grafische rekenmachine die je kan kopen. Laat je overtuigen, lees vandaag onze top 10!

Wij hebben voor jou diverse grafische rekenmachines die op de markt beschikbaar zijn, aan ons onderzoek onderworpen. Wij testen de grafische rekenmachines o.a. op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Na ons onderzoek en het vergelijken van reviews van andere gebruikers zijn wij top een top 10 van de beste grafische rekenmachines gekomen. Deze delen we met jou, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken wanneer jij jouw grafische rekenmachine koopt. 

Top 10 beste grafische rekenmachines

1. Texas Instruments TI-84 Plus Grafische rekenmachine

Deze grafische rekenmachine biedt een krachtig scala aan functies voor leerlingen van alle niveaus. Of het nu gaat om complexe algoritmes of het berekening van statistieken, deze rekenmachine is de ideale leerpartner. De TI-84 Plus CE-T Python Edition heeft een helder kleurenscherm van 320 x 240 pixels voor een optimale weergave. Het toestel is uitgerust met een ARM-processor voor krachtigere prestaties en een langere batterijduur. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is de perfecte keuze voor leerlingen en studenten die willen leren programmeren in Python. Met de speciale Python App kunnen ze kleine programma's en games maken. Er zijn ook verschillende opdrachten inbegrepen die leerlingen kunnen uitvoeren om hun kennis uit te breiden. Daarnaast heeft de rekenmachine een ingebouwde USB-poort om gegevens over te zetten of bestanden te delen. De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is de perfecte tool voor leerlingen die de basisprincipes van programmeren willen verkennen. Met de krachtige functies en het heldere kleurenscherm kunnen leerlingen hun kennis uitbreiden en hun creativiteit uitdrukken! De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine is de perfecte keuze voor leerlingen om de basisprincipes van programmeren te leren. Met het speciale Python App kunnen leerlingen kleine programma's en games maken. Daarnaast heeft de rekenmachine een helder kleurenscherm van 320 x 240 pixels voor een optimale weergave.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine

Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand biedt een hoogwaardige ervaring met een LCD kleurenscherm met 8 regels x 21 karakters. De grafieken en gegevens worden weergegeven in 7 kleuren met een link tussen de kleuren van de ingevoerde gegevens en de grafieken. Het scherm is ook opsplitsbaar in Graph/Graph en Graph/Tabel. De rekenmachine is uitgerust met een examenmodus waarmee de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt wordt tijdens toetsen. Er is 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash aanwezig, die updates kunnen downloaden via de app. Met de bijgeleverde kabel is de rekenmachine aan te sluiten op een rekentoestel of PC, of externe gegevensverwerkingsapparaten (datalogger type CLAB). Verder is er een directe overdracht van .txt, .csv en .py bestanden mogelijk. De rekenmachine heeft een schuifdeksel en is 18,6 x 89,0 x 188,5 mm groot en weegt 272 g met batterijen inbegrepen. De rekenmachine heeft een natuurlijk display met meer dan 65.000 kleuren en is uitgerust met veel functies, zoals elementaire wiskunde, wetenschappelijke schrijfwijze, hyperbolische functies, omrekeningen van graden-radiaal-gon, aansluiting rekentoestel/rekentoestel, waarden-/constantengeheugen, berekeningen voor basis n, exponentieel-/logaritmefuncties, waardetabellen, lineaire vergelijkingsstelsels, polynoomvergelijkingen hogere orde, logische operatoren, rekenen met complexe getallen, interactieve vergelijkingsoplosser, matrices REF/RREF-functie, herhaling-/antwoordgeheugen, recursieve rijen, ggd- en kgv-functie, rekenen met rest (Remainder) en 20 aantal rechthoekige functies. De rekenmachine heeft een garantie van 3 jaar.

3. Casio FX-CG 50

De Casio FX-CG 50 + Beschermhoes is de perfecte tool om je te helpen met het oplossen van allerlei wiskundige problemen. Het beschikt over een snelheidsprocessor, waardoor het direct antwoorden kan berekenen. De grote, kleurrijke display met hoge resolutie en natuurlijke weergave laat u toe om breuken, vierkantswortels en andere numerieke begrippen op dezelfde manier weer te geven als ze in het wiskundeboek verschijnen. Daarnaast heeft de Casio FX-CG 50 + Beschermhoes een geïntegreerde grafische rekenmachine, die u toelaat om eenvoudige grafieken te tekenen en zo problemen visueel te begrijpen. Met de krachtige en intuïtieve gebruikersinterface is het een eenvoudig karwei om complexe berekeningen uit te voeren. De Casio FX-CG 50 + Beschermhoes is ook voorzien van een ingebouwde USB-poort, waarmee u de rekenmachine kunt verbinden met een computer, zodat u alle resultaten kunt opslaan, bewerken en delen. In combinatie met de meegeleverde beschermhoes biedt deze rekenmachine u een duurzame oplossing voor al uw wiskundige problemen. Bovendien is de rekenmachine uitgerust met een geïntegreerde USB-kabel, zodat u deze gemakkelijk kunt opladen.

4. Texas Instruments grafische rekenmachine TI-84 PLUS CE-T

Deze TI-84 Plus CE-T is de laatste grafische rekenmachine die de Texas Instruments-serie te bieden heeft. Deze rekenmachine is uitgerust met een kleurenscherm, waardoor je eenvoudig formules en grafieken kunt zien. Het scherm heeft een resolutie van 320x240 pixels en is daardoor helder en duidelijk. De rekenmachine is ook voorzien van een extra lange batterijduur, waardoor je langer kunt werken zonder dat je de batterij hoeft te vervangen. Het besturingssysteem van deze rekenmachine is voorzien van verschillende functies zoals functie-editor, grafische functies, gegevensverwerking, statistische functies, programmeren, matrix- en vergelijkingenoplossingen. Met de gratis software kun je ook meer dan 40 gevorderde technische functies en een groot aantal geavanceerde wiskundige functies gebruiken. Deze rekenmachine is daarnaast uitgerust met een USB-poort, waardoor je gemakkelijk bestanden kunt overzetten naar andere apparaten, zoals computers en smartphones. Ook kun je de USB-poort gebruiken om de rekenmachine op te laden. De TI-84+ CE-T is ook compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS X en Linux. De TI-84+ CE-T wordt geleverd met een handige beschermetui, die niet alleen je rekenmachine beschermt maar ook je pennen, geodriehoek en passers bijvoorbeeld. Ook heeft deze rekenmachine een ingebouwde beveiligingsfunctie, die je kunt gebruiken om je bestanden en instellingen te bes.

5. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire CX II-T

De TI-Nspire™ CX II-T handhelds van Texas Instruments bieden een flexibele leeromgeving voor de bètavakken. De handhelds hebben een krachtige processor, een verbeterd ontwerp en extra dynamische wiskunde-applicaties die voldoen aan de eisen van studenten en docenten. De TI-Nspire™ CX II-T is ook compatibel met een computer of iPad®, zodat studenten en leraren hun verzamelde gegevens kunnen gebruiken. De handhelds hebben ook een geïntegreerd toetsenbord en een 4,5 inch kleurenscherm, waardoor het makkelijk is om te navigeren en te typen. In combinatie met de leerlingensoftware kunnen studenten bepaalde opdrachten uitvoeren, waaronder statistiek en algebra. Ook kunnen docenten speciale leerplannen maken, die vervolgens in de handhelds kunnen worden geladen. Kortom, de TI-Nspire™ CX II-T handhelds bieden een gebruiksvriendelijke en flexibele leeromgeving voor studenten en leraren. Met de krachtige processor en het verbeterde ontwerp kunnen studenten en leraren hun gegevens makkelijk verwerken en gebruiken op de computer of iPad®.

Dit waren onze eerste 5 favorieten van de top 10 beste grafische rekenmachines. Deze scoren het beste in ons onderzoek.

Nu volgen de nummers 6 t/m 10. Deze voldoen nog steeds aan de hoogste kwaliteiten maar scoren iets lager dan de top 5. 

6. HP Prime Graphing Calculator G2

Het HP Prime Graphing Calculator G2 is een eersteklas apparaat dat zeer geschikt is voor studenten en professionals uit verschillende gebieden. Het biedt een intuïtief besturingssysteem dat gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken is. Voor degenen die willen weten waar deze rekenmachine toe in staat is, biedt het een breed scala aan functies die grafieken, statistieken en grafische rekenkunde bestrijken. Deze rekenmachine is ook voorzien van verschillende taken, zoals het invoeren van gegevens, het oplossen en evalueren van problemen, het bewerken van gegevens en het maken van grafieken. Kortom, de HP Prime Graphing Calculator G2 is een zeer bruikbare rekenmachine met een veelzijdigheid en functionaliteit die geschikt is voor allerlei soorten gebruikers. Het is uitgerust met een aantal geavanceerde technologieën, waaronder een breed scala aan functies en een intuïtief besturingssysteem. Bovendien kan het worden gebruikt met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac OS, Android en iOS. Zo kunt u gemakkelijk op uw computer of mobiele apparaat werken. Bovendien biedt het een krachtige kleurendisplay voor het creëren en bewerken van grafieken.

7. Texas grafische rekenmachine TI-84 Plus

De Texas Instruments TI-84 Plus is een grafische rekenmachine met veel functies die je helpt bij het voorbereiden van schoolexamens. De rekenmachine heeft een intuïtieve gebruikersinterface die het eenvoudig maakt om functies te vinden, te gebruiken en te begrijpen. Het 8-lijn LCD-scherm is helder en duidelijk zodat je resultaten gemakkelijk kunt zien. De TI-84 Plus biedt een examenmodus waarmee je verschillende functies kunt gebruiken tijdens het examen. Je kunt bijvoorbeeld de achtergrondverlichting aanpassen, de toetsenbord- en schermstructuur aanpassen, de schermresolutie aanpassen en de schermheldere instellingen aanpassen. Bovendien heeft de rekenmachine een flash-geheugen dat je toestaat om je programma's, gegevens en instellingen op te slaan, waardoor je ze gemakkelijk kunt bewerken of verwijderen. De TI-84 Plus is een essentieel hulpmiddel voor studenten die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare rekenmachine tijdens hun examens. De uitgebreide functies en instellingen maken het mogelijk om precies te berekenen wat je nodig hebt, zodat je met vertrouwen deel kunt nemen aan elk examen.

8. HP Prime G2 Grafische Rekenmachine

HP Prime G2 Grafische Rekenmachine biedt een revolutionaire gebruikerservaring met zijn intuïtieve en krachtige wiskundige interface. Het ondersteunt een verscheidenheid aan functies, waaronder algebraïsche notatie, wiskundige representaties, 3D-grafieken, grafieken met meerdere assen en geavanceerde statistische functies. Met de HP Prime G2 Grafische Rekenmachine kun je ook geavanceerde programmatie uitvoeren om complexe problemen op te lossen. De HP Prime G2 Grafische Rekenmachine is ook uitgerust met tal van educatieve functies, waaronder interactieve lessen, online toetsen en feedback voor de student en oefeningen die de studenten kunnen aanpassen. Met deze toevoeging wordt elk leerproces gepersonaliseerd en kunnen studenten hun vooruitgang gemakkelijk opvolgen. Bovendien biedt de HP Prime G2 Grafische Rekenmachine een interactieve leerervaring met tal van extra functies, waaronder een virtuele toetsenbord, een zelfstudiecentrum, een mobiele app en een community met studenten en docenten.

9. Texas Instruments TI-84 Plus Grafische rekenmachine

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition is de ideale rekenmachine voor studenten die hun studie willen verdiepen en verbeteren. Het heeft veel voordelen ten opzichte van andere rekenmachines zoals een backlight kleurenscherm voor een betere resolutie, een oplaadbare batterij en de mogelijkheid om de Python App te gebruiken. Met de Nederlandse examenstand van de TI-84 Plus CE-T Python Edition kunnen studenten zich goed voorbereiden op wiskunde-examens. De rekenmachine heeft een gebruiksvriendelijk menu waarmee studenten kunnen navigeren met een druk op de knop. De rekenmachine heeft ook een verlengde garantie waarmee studenten hun investering kunnen beschermen. Met de Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition kunnen studenten hun vaardigheden verbeteren en hun prestaties verbeteren. De rekenmachine is geschikt voor verschillende wiskunde-onderwerpen zoals algebra, calculus, kansrekening, fysica en meer. De rekenmachine is voorzien van veel functies om studenten te helpen bij hun studie.

10. Product niet leverbaar

NO DESCRIPTION

Inhoudsopgave

Ivon
Ivon

Wat leuk dat je een kijkje bent komen nemen op onze website bedrijfloket.nl. Of je nu op zoekt bent naar kantoorspullen of schoolspullen, wij hebben hoogstwaarschijnlijk het antwoord op de vragen die jij hebt. Ik hou me vooral bezig met het vergelijken en reviewen van grafische rekenmachines zodat jij makkelijker een keuze kan maken voor jezelf. We hopen dat wij je van veel nuttige informatie voorzien en dat je blij bent met wat wij aanbieden. 
Groetjes van mij, Ivon

Veelgestelde vragen over grafische rekenmachines

Uit onze reviews is Texas Instruments TI-84 Plus Grafische rekenmachine als beste grafische rekenmachine getest. Deze voldoet als beste aan onze maatstaven.

De top 3 beste grafische rekenmachines is als volgt:
1. Texas Instruments TI-84 Plus Grafische rekenmachine
2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine
3. Casio FX-CG 50

Wij verkopen zelf geen grafische rekenmachines maar we hebben wel de beste webwinkel voor jou geselecteerd. Klik op de “Best deal, klik hier” knop, je wordt dan doorgestuurd naar de webwinkel, waar je jouw nieuwe grafische rekenmachine kan kopen.

De verschillende grafische rekenmachines worden door ons aan diverse testen onderworpen. Wij vergelijke en onderzoeken op een objectieve manier. Wij worden ook niet betaald door bedrijven of merken om hun product beter te laten scoren in onze top 10 beste grafische rekenmachines.

Tips voor het aankopen van jouw nieuwe grafische rekenmachine

Je hebt onze top 10 beste grafische rekenmachines kunnen bekijken en dan zie je wat wij belangrijk vinden bij een aankoop. Uiteraard is dit onze mening en die kunnen natuurlijk verschillen van de jouwe. 

We geven je daarom nog een aantal tips mee waar je op kan letten voor jezelf.

1. Volg je gevoel, ongeacht onze top 10 en misschien andere reviews die je hebt gelezen, volg altijd jouw gevoel bij het doen van een aankoop.
2. Kijk goed naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Als een nieuwe grafische rekenmachine heel duur is wil dit niet meteen zeggen dat deze grafische rekenmachine ook heel goed is.
3. Koop bij een goede webwinkel. Let op zaken zoals garantie, levertijd, kosten etc. 

Het is duidelijk dat er een heleboel leuke en praktische producten zijn op de markt. Deze top 10 producten voor een grafische rekenmachine zou je zeker eens goed moeten bekijken als je op zoek bent naar de perfecte rekenmachine. Van professionele modellen tot eenvoudige modellen, er is voor ieder wat wils. Al deze modellen hebben hun eigen kenmerken, voordelen en nadelen. Het is aan jou om te kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Al weet je in ieder geval wel dat je bij deze top 10 producten kwaliteit in handen hebt. Als je nog steeds twijfelt om de aankoop van een grafische rekenmachine, dan is onze eigen ervaring dat je nooit verkeerd zult zitten met deze producten. Of je nu een beginner of een expert bent, het is altijd goed om je huiswerk goed te doen en zo een geschikt product uit te zoeken. Ook als je twijfelt over jouw aankoop, kunnen de reviews van de productgebruikers veel helpen. Ze kunnen je een goed idee geven waar je op moet letten bij het uitkiezen van de beste grafische rekenmachine. Wees slim en kies verstandig.

Disclaimer: bij bedrijfsloket.nl onderzoeken en reviewen we vele grafische rekenmachines om jou te helpen in jouw zoektocht. Maar wij verkopen zelf geen grafische rekenmachines. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen of complicaties bij de verkoop. 

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022