Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. kantoor
  2. weekplanner

Beste weekplanner van 2024 | Top 10 reviews weekplanners

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Met gespitste oren luisterde ik afgelopen week naar het gesprek tussen vrienden. Zij gingen op zoek naar een weekplanner die vooral praktisch is. Tot mijn verbazing waren zij nog niet uitgekomen op een goede keuze. Toen ik vertelde over onze top 10 weekplanner, kwamen de ogen van de groep direct tot leven. Ze wilden weten waarom onze weekplanner onze klanten zo goed bevalt. Om dat antwoord te kunnen geven, gaan we in dit artikel op zoek naar de beste weekplanner in onze top 10.

Wij hebben voor jou diverse weekplanners die op de markt beschikbaar zijn, aan ons onderzoek onderworpen. Wij testen de weekplanners o.a. op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Na ons onderzoek en het vergelijken van reviews van andere gebruikers zijn wij top een top 10 van de beste weekplanners gekomen. Deze delen we met jou, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken wanneer jij jouw weekplanner koopt. 

Top 10 beste weekplanners

1. Purpuz Planner PRO

Met de Purpuz Planner PRO weekplanner agenda kun je je eigen planning maken en je week beheren zoals nooit tevoren. Onze planner is ongedateerd en kan dus op elk moment worden gebruikt. Het heeft een groot formaat dat je toelaat om je planning comfortabel te maken. Deze planner bevat een weekoverzicht, maar ook een maandoverzicht, waardoor je gemakkelijk de planning van de komende maanden kunt beheren. Deze agenda bevat ook een checklist zodat je je taken gemakkelijker kunt bijhouden. Daarnaast bevat de Purpuz Planner PRO een uitgebreid systeem om notities te maken. Met deze notities kun je de voortgang van je doelen bijhouden en je taken beter beheren. Bovendien heeft deze planner een dubbelzijdig verwijderbaar kaft, waarmee je de planner kunt verwijderen en vervangen als je hem uitgeput hebt. De Purpuz Planner PRO weekplanner agenda is een uniek product, dat je zeker zal helpen om je doelen te bereiken, je taken beter te beheren en je tijd efficiënter te benutten. Geniet van de voordelen van deze planner en begin met plannen!

2. Moon Planner PRO

Met de Moon Planner 2023 PRO Weekplanner Agenda Manifesting vergroot je je bewustzijn om je leven te verbeteren. De planner bevat een mooie verzameling van astrologische en maancycli informatie, waarmee je de kracht van de maan kunt gebruiken om je doelen en dromen te manifesteren. Bovendien bevat de planner meer dan alleen astrologische informatie. Zo staan er ook tips en trics in voor effectieve planning, meditatie, visualisatie, affirmaties en andere manifestatie technieken. Deze unieke planner is een krachtige tool die je kunt gebruiken om de magnetische energie van de maan te versterken en je intenties te bekrachtigen. De planner helpt je om je focus en energie te verhogen en zo bij te dragen aan manifestatie van je doelen. Je kunt de planner gebruiken om je doelen te visualiseren, je focus te verbeteren en je energie te verhogen. De planner bevat ook een maancyclustabel die je helpt om je doelen te bereiken, door de maancycli te gebruiken en je energie te verhogen.

3. Maan Amsterdam Weekplanner

De Maan Amsterdam Weekplanner is een ongedateerde planner die het hele jaar door met je mee kan gaan. De planner is gemaakt van stevig A4-papier en heeft een elegante Eclipse-coating. Het heeft een weekoverzicht, een sectie voor doelen en een to-do-lijst. Om te helpen je doelen te behalen, biedt de planner ook een stickervel met verschillende motivatiestickers. De planner is ontworpen om je dagelijkse taken te plannen en je doelstellingen te helpen bereiken. Het heeft ook een kalender met maandoverzichten en geeft je de mogelijkheid dagelijks een terugblik te nemen op wat je hebt bereikt. De Maan Amsterdam Weekplanner is gemaakt van duurzame materialen, waardoor je er gerust vanuit kunt gaan dat hij je hele jaar door van pas komt. Het formaat van de planner is perfect voor het plaatsen in een tas of koffertje, zodat je hem altijd bij je kunt dragen.

4. Purpuz Familieplanner

Met de Purpuz Familieplanner 2022 kun je je week in één oogopslag overzien. Perfect om moeiteloos overzicht te houden, zodat je alle verplichtingen en activiteiten van het hele gezin kunt plannen. De planner heeft een populaire A4+ formaat en is gezien zijn kleurrijke designs zeker een blikvanger op je bureau. De Purpuz Familieplanner 2022 biedt je een duidelijk overzicht over alle activiteiten van het hele gezin. De planner heeft twee pagina's waar je je prioriteiten kunt opschrijven en een weekplanner waar je een helder overzicht van je to do's krijgt. Daarnaast bevat de planner een pagina met een handig overzicht van alle gezinsleden, waar je bijvoorbeeld de verjaardagen van je gezinsleden kunt noteren. De Purpuz Familieplanner 2022 is de perfecte manier om je gezin georganiseerd te houden. Het is gemaakt van duurzaam materiaal, dus je kunt er zeker van zijn dat je er vele jaren plezier van kunt hebben. Bovendien kun je de planner gemakkelijk meenemen naar je werk of school, zodat je altijd een overzicht hebt van al je plannen.

5. Magnetisch whiteboard/weekplanner

Het memobord is een multifunctionele accessoire die je dagelijks kan gebruiken. Je kan er alle memoboodschappen of taken op kwijt. Door de magneetjes en de naamstickers kan je het memobord ook gebruiken als weekplanner. Je kan je afspraken of to-do's makkelijk en direct in je memobord plaatsen. De stift met wisser zorgt ervoor dat je je boodschappen en taken direct kan invoeren en schrappen als deze niet meer van toepassing zijn. Het memobord is gemaakt van staal/kunststof met een mdf rand waardoor het board stevig en duurzaam is. Het magnetische whiteboard/weekplanner is daarnaast eenvoudig schoon te maken met een doek. De afmetingen van het memobord bedragen ca. 40 x 28 x 1 cm. Het magnetische whiteboard/weekplanner met stift en magneetjes geeft je alle vrijheid om je dagelijkse taken en afspraken bij te houden. Het memobord is een ideale accessoire om je dagelijks leven makkelijker te maken. Met de magneetjes en naamstickers kan je het memobord ook gebruiken als weekplanner. De zwarte stift met wisser zorgt ervoor dat je je boodschappen en taken direct kan invoeren en schrappen als deze niet meer van toepassing zijn. Het board is gemaakt van staal/kunststof met een mdf rand waardoor het stevig en duurzaam is en het is eenvoudig schoon te maken met een doek. Met dit memobord heb je alles bij de hand om je dagelijkse taken en afspraken bij te houden. Het magnetische whiteboard/weekplanner met stift en magneetjes geeft je de mogelijkheid je dagelijkse taken en af.

Dit waren onze eerste 5 favorieten van de top 10 beste weekplanners. Deze scoren het beste in ons onderzoek, uitblinkend in duurzaamheid, innovatie, en klanttevredenheid.

Nu volgen de nummers 6 t/m 10. Deze voldoen nog steeds aan de hoogste kwaliteiten maar scoren iets lager dan de top 5. Ze bieden nog steeds uitstekende prestaties en waarde, en zijn zeker het overwegen waard als je zoekt naar een goede balans tussen kosten en functionaliteit.

6. Planbooks To Do Planner

Deze dagplanner heeft een handig formaat van A5 en is gemaakt van duurzaam materiaal. Hij heeft verschillende vakken, waar je je taken kunt opschrijven. Zo heb je een overzichtelijk overzicht van je to do's. Daarnaast heeft de planner nog extra velden waar je korte notities kunt maken. Het gebruik van de planner is heel eenvoudig. Je kunt de planner dagelijks invullen met je to do's. De pagina's zijn genummerd, zodat je het overzicht kunt bewaren. Bovendien heb je de mogelijkheid om elke maand een overzichtspagina toe te voegen. Op deze pagina kun je je doelen voor die maand invullen. Zo blijf je gemotiveerd en kun je je doelen bereiken. Deze planner is een must voor iedereen die productiever wil worden en gestructureerder wil leven. Met deze planner kun je je to do's gemakkelijk opschrijven en je doelen voor de maand bijhouden. Koop de Planbooks To Do Planner Dagplanner To Do Lijst To Do List Notitieboek A5 en begin vandaag nog met het organiseren van je leven!

7. Brute Strength Magnetisch Weekplanner

De brute kracht magnetische weekplanner is een geweldig hulpmiddel om gezinnen, klasgenoten of medewerkers op de hoogte te houden van de agenda. Het heeft 8 A3 formaat planborden, die je kunt gebruiken om je wekelijkse of maandelijkse planning te maken. Deze planner is gemakkelijk te verplaatsen en te verwijderen. De weekplanner heeft een stevige constructie, waardoor hij bestand is tegen slijtage. De brute kracht magnetische weekplanner whiteboard is de perfecte oplossing voor elk gezin, klas of bedrijf. In één oogopslag is iedereen op de hoogte van de plannen. Deze planner is ook een geweldig hulpmiddel om gemakkelijk taken, verantwoordelijkheden en kortetermijndoelen te delen. Met deze weekplanner kunnen gezinsleden, klasgenoten en medewerkers hun prioriteiten beter beheren, wat leidt tot een meer georganiseerd en productief leven. De planner is ook een geweldige manier om gezinsleden, klasgenoten en medewerkers te motiveren om hun taken op tijd af te ronden. De brute kracht magnetische weekplanner whiteboard is het perfecte hulpmiddel voor elke gezins-, klas- of bedrijfssituatie. Het is makkelijk te monteren, duurzaam en biedt een duidelijk overzicht van alle taken en verantwoordelijkheden. Met deze weekplanner kunnen gezinnen, klasgenoten en medewerkers hun taken efficiënter beheren. Ze zullen hun doelen makkelijker bereiken door hun taken te prioritiseren en meer gefocust te.

8. Nobo Magnetische Combibord

Dit multifunctionele Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een ideale aanvulling voor uw werkomgeving. Het heeft een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak waar u notities, afspraken en afspraken kunt opschrijven. Daarnaast heeft het een kurken prikbord waar u boodschappen, foto's en andere informatie kunt prikken. De prikborden zijn afgewerkt met een stijlvolle, gebogen, zwart met zilveren lijst. Bovendien is het bord uitgerust met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten, waardoor u alles wat u nodig heeft bij de hand heeft om uw ruimte te organiseren. De afmetingen zijn 585 mm x 430 mm en het bord is zeer eenvoudig te installeren. Dit Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is perfect voor thuis- of kantooromgevingen. Het biedt een flexibele oplossing voor het organiseren van informatie en het maken van aantekeningen. Het is een eenvoudige manier om uw ruimte te organiseren en opgeruimd te houden. U kunt de maandkalender aanpassen aan uw behoeften en de magneten en foamtape gebruiken om papieren en andere items aan het bord te bevestigen. De marker en wisser maken het gemakkelijk om informatie te wijzigen zonder drukte. Met al deze functies is dit een veelzijdig en flexibel bord dat uw ruimte een professionele uitstraling geeft.

9. Navaris weekplanner

COMBIBORD: Met het Navaris weekplanner Prikbord creëer je een unieke plek om aantekeningen, foto's en kaartjes op te hangen. Deze multifunctionele organisator is tegelijk een kurken prikbord, magnetisch whiteboard en magnetisch krijtbord. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Je kunt de planner gebruiken als een weekplanner, familieplanner of to-do lijst of juist als een plek om leuke ansichtkaarten en foto's aan te hangen. Het is een echte blikvanger aan de wand. DETAILS: De planner meet 60 x 40 cm. Hij wordt geleverd met krijt, marker, punaises en magneetjes. Ook handig: het whiteboard en krijtbord kunnen meerdere keren worden gebruikt en zo nodig met een vochtige doek worden uitgewist. AAN DE WAND: De organiser past perfect in de keuken, woonkamer of op kantoor. Hang het bord aan de muur en zie hoe het een leuke aanvulling is op je interieur. Tip: ook leuk als cadeau! COMBIBORD: Creëer een unieke plek in je huis met het Navaris weekplanner Prikbord. Het bijzondere aan dit memobord is dat het een kurken prikbord, magnetisch whiteboard en magnetisch krijtbord in één is. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Hang notitiebriefjes, kaartjes en foto's op het bord of schrijf er boodschappen op. Of je het notitiebord voor aan de muur nu op een praktische manier gebruikt als weekplanner, familieplanner of to-do lijst of er leuke ansichtkaarten en foto's aan hangt: het is een echte blikvanger aan de wand. DETAILS: De planner is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met krijt, marker, punaises en magneetjes. Het whiteboard en krijtbord kun je meerdere keren gebruiken en zo nodig met een vochtige doek uitwissen. AAN DE WAND: Geef de organizer een mooi plekje aan de muur. Hij past perfect in de keuken, woonkamer of op kantoor. Tip: ook leuk als cadeau! COMBI.

10. Lumbit® Magnetische Maandplanner

De maandplanner is ideaal voor het afspreken van afspraken en het plannen van activiteiten. Je kunt hierbij gebruik maken van de verschillende kleuren magnetische stickers om je afspraken visueel te maken. Per dag kun je ook een korte notitie plaatsen voor bijvoorbeeld het beheersen van je agenda. De weekplanner biedt je de mogelijkheid om je taken goed in de gaten te houden. Je kunt hierbij gebruik maken van de verschillende kleuren magnetische notitie stickers om je taken te markeren. Ook kun je makkelijk taken toevoegen, verplaatsen of verwijderen door gebruik te maken van de meegeleverde magnetische perforator. De boodschappenlijst is een handig hulpmiddel om nooit meer iets te vergeten als je boodschappen doet. Je kunt gebruik maken van de meegeleverde magnetische lijst sticker om je boodschappen te markeren. Ook kun je makkelijk items toevoegen, verplaatsen of verwijderen door gebruik te maken van de magnetische perforator. Met deze complete set magnetische planborden van Lumbit ben je verzekerd van een overzichtelijke en systematische planning. Nooit meer iets vergeten en altijd een duidelijk overzicht. De set bevat maandplanner, weekplanner, boodschappenlijst en notitie borden met magnetische stickers en perforator. Probeer Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner vandaag nog en ervaar het gemak. Met de maandplanner kun je afspraken en activiteiten visueel maken met verschillende.

Inhoudsopgave

Ivon
Ivon

Wat leuk dat je een kijkje bent komen nemen op onze website bedrijfloket.nl. Of je nu op zoekt bent naar kantoorspullen of schoolspullen, wij hebben hoogstwaarschijnlijk het antwoord op de vragen die jij hebt. Ik hou me vooral bezig met het vergelijken en reviewen van weekplanners zodat jij makkelijker een keuze kan maken voor jezelf. We hopen dat wij je van veel nuttige informatie voorzien en dat je blij bent met wat wij aanbieden. 
Groetjes van mij, Ivon

Veelgestelde vragen over weekplanners

Uit onze reviews is Purpuz Planner PRO als beste weekplanner getest. Deze voldoet als beste aan onze maatstaven.

De top 3 beste weekplanners is als volgt:
1. Purpuz Planner PRO
2. Moon Planner PRO
3. Maan Amsterdam Weekplanner

Wij verkopen zelf geen weekplanners maar we hebben wel de beste webwinkel voor jou geselecteerd. Klik op de “Best deal, klik hier” knop, je wordt dan doorgestuurd naar de webwinkel, waar je jouw nieuwe weekplanner kan kopen.

De verschillende weekplanners worden door ons aan diverse testen onderworpen. Wij vergelijke en onderzoeken op een objectieve manier. Wij worden ook niet betaald door bedrijven of merken om hun product beter te laten scoren in onze top 10 beste weekplanners.

Tips voor het aankopen van jouw nieuwe weekplanner

Je hebt onze top 10 beste weekplanners kunnen bekijken en dan zie je wat wij belangrijk vinden bij een aankoop. Uiteraard is dit onze mening en die kunnen natuurlijk verschillen van de jouwe. 

We geven je daarom nog een aantal tips mee waar je op kan letten voor jezelf.

1. Volg je gevoel, ongeacht onze top 10 en misschien andere reviews die je hebt gelezen, volg altijd jouw gevoel bij het doen van een aankoop.
2. Kijk goed naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Als een nieuwe weekplanner heel duur is wil dit niet meteen zeggen dat deze weekplanner ook heel goed is.
3. Koop bij een goede webwinkel. Let op zaken zoals garantie, levertijd, kosten etc. 

Je kan nu een stuk beter beoordelen welke weekplanner het best bij jouw wensen past. Wanneer je deze top 10 hebt bekeken, kom je alvast een grote stap dichter bij het vinden van de weekplanner die het beste bij jou past. Eén van de aanbevolen planners zal zeker aansluiten bij jouw wensen. Er zijn er zelfs die je kunt personaliseren. Kies voor diegene die je het meest aanspreekt om je vervolgens helemaal thuis te voelen bij je planner. Het is altijd een goed idee om de reviews en meningen van anderen te lezen alvorens je een purchase doet. Er wordt veel informatie verstrekt in de gebruikersrecensies. Als een product al een goede reputatie heeft, dan is dat een goed teken. Je kunt er ook achter komen waarom iemand tevreden of juist ontevreden was over een product. Als je een weekplanner zoekt, neem dan even de tijd om deze top 10 door te nemen. Je zult hierdoor een beter beeld krijgen van de verschillende soorten en modellen.

Disclaimer: bij bedrijfsloket.nl onderzoeken en reviewen we vele weekplanners om jou te helpen in jouw zoektocht. Maar wij verkopen zelf geen weekplanners. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen of complicaties bij de verkoop. 

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022