Search
Close this search box.
  1. kantoor
  2. planbord

Beste planbord van 2024 | Top 10 reviews planborden

Laatst bijgewerkt: 19 jul. 2023

Altijd al gedacht dat een planbord handig zou zijn? Twijfel dan niet langer en lees verder over onze top 10 planborden! In deze lijst vind je planborden voor iedereen, voor elk budget en voor elke ruimte. Natuurlijk is er ook gekeken naar de kwaliteit van de planborden en is daar de juiste balans in aangehouden. Klaar voor de zoektocht naar het perfecte planbord? Laten we beginnen!

Wij hebben voor jou diverse planborden die op de markt beschikbaar zijn, aan ons onderzoek onderworpen. Wij testen de planborden o.a. op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Na ons onderzoek en het vergelijken van reviews van andere gebruikers zijn wij top een top 10 van de beste planborden gekomen. Deze delen we met jou, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken wanneer jij jouw planbord koopt. 

Top 10 beste planborden

1. Nobo Performance Planbord/Whiteboard

Nobo Performance Planbord/Whiteboard Jaarplanner aan de Muur 72 x 5 x 103 Cm is een ideale oplossing voor wie op zoek is naar een lang- of kortlopend project van een week tot een jaar. Het planbord is voorzien van een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak, dat snel aangepast kan worden aan uw projecten. Verder wordt het geleverd met handige accessoires, zoals een magnetische planningsset. Zo kunt u eenvoudig uw jaarplanner aanpassen. De Performance planborden van Nobo zijn gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal en zijn ook nog eens licht van gewicht. Daarnaast zijn ze eenvoudig te bevestigen aan de muur met montageaccessoires. Het oppervlak van het planbord is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek, waardoor het oppervlak altijd schoon en helder blijft. Bovendien is het planbord UV-bestendig, waardoor kleuren en afbeeldingen niet vervagen.

2. Nobo Uitwisbaar Whiteboard

De Nobo draagbare, droog uitwisbare mini A3 whiteboard weekplanner heeft een grootte van 297 x 420mm en is inclusief marker. Het is een perfecte oplossing voor het bijhouden van taken, activiteiten, vergaderingen en deadlines. De weekplanner is extreem licht, waardoor deze gemakkelijk te dragen is. De planner is 100% recyclebaar en kan worden gebruikt in kantoren, klaslokalen, thuiskantoren en zelfs op reis. Met de Nobo draagbare, droog uitwisbare mini A3 whiteboard weekplanner kun je je leven en werk simpel en effectief organiseren.

3. Nobo Magnetische Combibord

Het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een veelzijdig bord dat perfect is voor elke werkplek. De kurken onderlaag is perfect voor het prikken van belangrijke documenten en documenten, terwijl de magnetische bovenlaag een perfect oppervlak biedt voor het schrijven en wissen van notities en reminders. De zwarte en zilveren frame geeft het bord een stijlvolle uitstraling en het bord wordt geleverd met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. Het bord heeft een oppervlak van 585 mm x 430 mm en kan gemakkelijk worden gemonteerd aan de muur. Het is perfect voor kantoren, klaslokalen en andere professionele of persoonlijke ruimtes. Met het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord heb je een veelzijdig bord dat ideaal is voor het organiseren en beheren van je taken. De kurken onderlaag is perfect voor het prikken van documenten en foto's, terwijl de magnetische bovenlaag je een schrijf- en wisoppervlak biedt. De zwarte en zilveren frame geven het bord een moderne uitstraling. Het bord is ook uitgerust met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten, waardoor je alles wat je nodig hebt om je taken te organiseren. Het bord is eenvoudig te monteren aan de muur. Het is perfect voor kantoren, klaslokalen en andere professionele of persoonlijke ruimtes. Met het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord kri.

4. Brute Strength Magnetisch Weekplanner

De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is een geweldig apparaat dat je helpt bij het beheren van de dagelijkse taken. De weekplanner bestaat uit een aantal A3-planken die je aan elkaar kunt koppelen om een gezinsplanner te maken. De planken kunnen worden gebruikt als een To Do-planner. Hiermee kunt u elke dag werken aan taken en doelen, zodat u uw dagelijkse verplichtingen kunt afwerken. De weekplanner is gemaakt van een sterk materiaal dat je huis een frisse look geeft. De planken zijn ook voorzien van een witbordlaag, waardoor je eenvoudig je doelen en taken kunt schrijven. Het is ook mogelijk om de planken te gebruiken als een gezinsplanner. Met de luxe afbeeldingen en letters kun je je gezin een persoonlijke touch geven. De planken zijn ook voorzien van kleurrijke markeerstiften, zodat je de taken gemakkelijk op de planken kunt markeren. De weekplanner is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een beter georganiseerde levensstijl. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner is een handig apparaat om je dagelijkse taken te beheren. Het is een eenvoudig te gebruiken weekplanner waarmee je je dagelijkse taken kunt plannen en afvinken. Hiermee kun je je dagelijkse taken gemakkelijk beheren en je doelen gemakkelijker bereiken. De planken hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van een sterk materiaal, waardoor je een verfijnde look.

5. Magnetisch whiteboard/weekplanner

Het memobord is een geweldige manier om je dagelijkse taken te plannen. Je kunt het board gebruiken om je to-do lijsten te maken, belangrijke afspraken te noteren, deadlines en taken te plannen en je dagelijkse activiteiten te organiseren. Het board heeft ook een magnetische plaat voor het ophangen van foto's, post-its, foto's of andere documenten. Met de bijgeleverde magneten en naamstickers, kun je gemakkelijk je afspraken en taken organiseren. De stift en de wisser maken het makkelijker om je taken over te schrijven en te wissen. Het memobord is een perfecte manier om je leven georganiseerd te houden. Je kunt het board gebruiken voor het noteren van je dagelijkse taken, de planning van deadlines, het maken van lijsten met taken en het bijhouden van belangrijke afspraken. Het is ook een leuke manier om je favoriete foto's te tonen. Met de bijgeleverde magneten en naamstickers, kun je gemakkelijk je afspraken en taken organiseren. De wisser en de stift maken het makkelijker om je taken over te schrijven en te wissen. Het memobord is gemaakt van staal en kunststof en is eenvoudig schoon te maken met een doek.

Dit waren onze eerste 5 favorieten van de top 10 beste planborden. Deze scoren het beste in ons onderzoek.

Nu volgen de nummers 6 t/m 10. Deze voldoen nog steeds aan de hoogste kwaliteiten maar scoren iets lager dan de top 5. 

6. Lumbit® Magnetische Maandplanner

Deze set magnetische borden is gemaakt van een hoogwaardig, stevig kunststof. De borden hebben een bijzonder gepatenteerd systeem waarmee je ze aan elkaar en aan de muur kunt bevestigen. De set wordt geleverd met verschillende magnetische accessoires, zoals verschillende kleurcodes, stickers en een pen. De planborden bieden heel veel flexibiliteit. De maandplanner is gemakkelijk te gebruiken om een overzicht te krijgen van alle activiteiten die je wilt plannen. Met de weekplanner houd je het overzicht over je dagelijkse taken en boodschappenlijst. De notitie borden bieden een grote flexibiliteit en je kunt er verschillende notities en herinneringen op achterlaten. Met deze Lumbit set ben je altijd en overal georganiseerd. De magnetische borden bieden een eenvoudige oplossing voor het plannen en organiseren van je dagelijks leven. Ze zijn ideaal voor grote gezinnen met veel taken en verantwoordelijkheden, maar ook voor studenten die hun studie goed willen plannen. Je kunt de borden aan de muur bevestigen, maar ze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen. Kortom, deze set van magnetische planborden van Lumbit is de perfecte oplossing voor iedereen die georganiseerd wil blijven.

7. Brute Strength Magnetisch Weekplanner

Deze magnetische weekplanner is ideaal voor het hele gezin. Het is een A3 kwaliteits-whiteboard dat je kunt gebruiken als een planbord, gezinsplanner of To Do-planner. Met de meegeleverde whiteboard stift kun je de weekplanner personaliseren met notities, taken en verjaardagen. De kleurrijke stickers kun je gebruiken om herinneringen aan te duiden, zoals schoolreisjes, verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen. Met de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard kun je dus je hele week in de gaten houden. Deze set is ontworpen om de gehele familie te helpen bij het organiseren van hun dagelijks leven. Het is gemakkelijk te gebruiken en ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij het magnetische ontwerp heb je geen lijm of andere materialen nodig om het op te hangen. Met de Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard kun je de hele week van je gezin efficiënt organiseren. Plak de weekplanner eenvoudig op een koelkast of ander metaal oppervlak en je hebt direct een gezinsplanner of To Do-planner. Personaliseer hem vervolgens met notities, taken en verjaardagen met de meegeleverde stiften en stickers. Deze set is een stijlvolle toevoeging aan je interieur en is eenvoudig te gebruiken. Zo houd je de hele week van je gezin overzichtelijk georganiseerd.

8. Navaris weekplanner Prikbord

COMBIBORD: Met het bord van Navaris kun je boodschappen, notities, foto's en kaarten eenvoudig ophangen. Het bestaat uit een kurk prikbord, een magnetisch whiteboard en een magnetisch krijtbord in één. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Het is een praktische manier om de weekplanning, familieplanning of to-do lijst bij te houden. Maar het is ook een mooie aanvulling aan de wand als je ansichtkaarten of foto's erop hangt. DETAILS: De planner is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met krijtjes, een marker, punaises en magneetjes. KEER OP KEER HERBRUIKBAAR: De marker en het krijt kunnen worden gebruikt om notities en boodschappen op te schrijven. Met een vochtige doek kun je de inhoud vervolgens weer uitwissen en opnieuw gebruiken. AAN DE WAND: Hang de organizer aan de muur in de keuken, woonkamer of op kantoor. Het is ook een leuk cadeau! COMBIBORD: Met het Navaris bord heb je een veelzijdig memobord voor op de muur. Het heeft een kurken prikbord, een magnetisch whiteboard en een magnetisch krijtbord in één. FUNCTIONEEL & STIJLVOL: Je kunt het bord gebruiken als weekplanner, familieplanner of to-do lijst. Maar het is ook een mooie aanvulling aan de wand als je ansichtkaarten of foto's erop hangt. DETAILS: Het bord is 60 x 40 cm groot en wordt geleverd met krijtjes, een marker, punaises en magneetjes. KEER OP KEER HERBRUIKBAAR: Schrijf met de marker of het krijt boodschappen, notities of andere dingen op het bord. Wanneer je de inhoud met een vochtige doek hebt uitgewist, kun je het bord opnieuw gebruiken. AAN DE WAND: Hang het bord op een plek in de keuken, woonkamer of op kantoor. Je kunt het bord ook cadeau geven!

9. Brute Strength Magnetische pictogrammen

Deze 50 stuks magnetische pictogrammen maken het mogelijk om een dagritme in een weekplanner planbord te maken. Of het nu gaat om het volgen van een dagelijkse routine of het maken van een dagplanning; de pictogrammen zijn de perfecte tool om de dag te structureren. De pictogrammen zijn zowel voor kinderen als volwassenen geschikt. De 50 stuks zijn verdeeld over verschillende categorieën, zoals huishoudelijke taken, sociale activiteiten, schoolwerk, eten en slapen. Zo is er voor elke categorie een ander pictogram, wat het maken van een dagplanning een stuk gemakkelijker maakt. Daarnaast zijn de pictogrammen speciaal ontworpen voor mensen met autisme, wat het maken van een dagplanning een stuk toegankelijker maakt. De heldere kleuren en duidelijke afbeeldingen maken het gemakkelijker om de taak of activiteit te herkennen. Zo kunnen kinderen en volwassenen met autisme hun dagritme structuren. De magnetische pictogrammen van Brute Strength zijn een geweldige tool om je dagritme te structureren. Of je nu een kind of volwassene bent; de pictogrammen maken het maken van een dagplanning een stuk makkelijker. De duidelijke kleuren, afbeeldingen en categorieën maken het voor iedereen toegankelijk. Met deze set van 50 stuks heb je altijd de juiste tool bij de hand om je dagritme te structureren.

10. Weekplanner A4 formaat

Met de Planbord voor Kinderen heb je een duidelijke visualisatie van de dagelijkse activiteiten. Creëer een unieke dagplanner door de pictogrammen uit te knippen en deze te bevestigen op het klittenband. Daarnaast heb je ook een weekplanner waar je de dagelijkse activiteiten op kunt plannen op basis van de tijd van de dag. Het Planbord voor Kinderen pakket is ontworpen om kinderen te helpen bij het beheren van hun taken. De pictogrammen maken het gemakkelijker om te begrijpen wat er moet gebeuren. Deze weekplanner en dagplanner is een leuk en handig hulpmiddel dat kinderen helpt met hun taken en taken. Het is een ideale manier om de dagelijkse activiteiten en verantwoordelijkheden te organiseren. Ook is het een leuke manier om hun creativiteit te stimuleren door de verschillende afbeeldingen te combineren. Met een duidelijk overzicht kunnen kinderen hun verantwoordelijkheden makkelijker beheren. Met het Weekplanner A4 formaat pakket kinderen Planbord voor Kinderen Inclusief 220 Pictogrammen Dagplanner Dagplanner pakket kunnen kinderen gemakkelijk hun dagelijkse taken en taken beheren. De pictogrammen maken het gemakkelijk om te begrijpen wat er moet gebeuren. Bovendien heb je ook een weekplanner waar je de dagelijkse activiteiten op kunt plannen op basis van de tijd van de dag. Het is een handig en leuk hulpmiddel om kinderen te helpen bij hun taken. Laat je kinderen een weekplanner en dagplanner ontwerpen met dit complete pakket en stimule.

Inhoudsopgave

Ivon
Ivon

Wat leuk dat je een kijkje bent komen nemen op onze website bedrijfloket.nl. Of je nu op zoekt bent naar kantoorspullen of schoolspullen, wij hebben hoogstwaarschijnlijk het antwoord op de vragen die jij hebt. Ik hou me vooral bezig met het vergelijken en reviewen van planborden zodat jij makkelijker een keuze kan maken voor jezelf. We hopen dat wij je van veel nuttige informatie voorzien en dat je blij bent met wat wij aanbieden. 
Groetjes van mij, Ivon

Veelgestelde vragen over planborden

Uit onze reviews is Nobo Performance Planbord/Whiteboard als beste planbord getest. Deze voldoet als beste aan onze maatstaven.

De top 3 beste planborden is als volgt:
1. Nobo Performance Planbord/Whiteboard
2. Nobo Uitwisbaar Whiteboard
3. Nobo Magnetische Combibord

Wij verkopen zelf geen planborden maar we hebben wel de beste webwinkel voor jou geselecteerd. Klik op de “Best deal, klik hier” knop, je wordt dan doorgestuurd naar de webwinkel, waar je jouw nieuwe planbord kan kopen.

De verschillende planborden worden door ons aan diverse testen onderworpen. Wij vergelijke en onderzoeken op een objectieve manier. Wij worden ook niet betaald door bedrijven of merken om hun product beter te laten scoren in onze top 10 beste planborden.

Tips voor het aankopen van jouw nieuwe planbord

Je hebt onze top 10 beste planborden kunnen bekijken en dan zie je wat wij belangrijk vinden bij een aankoop. Uiteraard is dit onze mening en die kunnen natuurlijk verschillen van de jouwe. 

We geven je daarom nog een aantal tips mee waar je op kan letten voor jezelf.

1. Volg je gevoel, ongeacht onze top 10 en misschien andere reviews die je hebt gelezen, volg altijd jouw gevoel bij het doen van een aankoop.
2. Kijk goed naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Als een nieuwe planbord heel duur is wil dit niet meteen zeggen dat deze planbord ook heel goed is.
3. Koop bij een goede webwinkel. Let op zaken zoals garantie, levertijd, kosten etc. 

Met deze lijst met top 10 planborden hebben we gezorgd dat je goed voorbereid bent op je volgende product aankoop. We hebben je al aardig op weg geholpen, maar het is natuurlijk aan jou om de juiste keuze te maken. Kijk goed naar wat er allemaal beschikbaar is en maak je eigen keuze, want je wilt natuurlijk het beste planbord hebben dat bij je past. We hopen dat je met dit artikel een veel beter perspectief hebt gekregen over wat je nu precies zoekt. Kijk vooral goed naar de verschillende opties om ervoor te zorgen dat je een planbord krijgt dat bij je persoonlijke voorkeuren past. Of je nu kijkt naar design, kleur, of wat voor materiaal er is gebruikt, er is voor iedereen wel een planbord. Vergeet ook niet om te kijken naar de prijs, want je wilt zo min mogelijk uitgeven aan het juiste product. We hopen van harte dat je hebt gevonden wat je zocht!

Disclaimer: bij bedrijfsloket.nl onderzoeken en reviewen we vele planborden om jou te helpen in jouw zoektocht. Maar wij verkopen zelf geen planborden. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen of complicaties bij de verkoop. 

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022