Zoeken
Sluit dit zoekvak.
  1. kantoor
  2. papierversnipperaar

Beste papierversnipperaar van 2024 | Top 10 reviews papierversnipperaars

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

Voor degenen die op zoek zijn naar de juiste papierversnipperaar, bieden wij graag onze top 10 producten aan. Met deze selectie ben je verzekerd van kwaliteit, ze zijn allemaal sterk en duurzaam. Iedereen heeft een ander budget, dus we hebben gezorgd voor verschillende prijsklassen, van goedkoop tot duur. Onze top 10 biedt de beste papierversnipperaars op de markt, waardoor we onze lezers kunnen helpen bij hun zoektocht naar het beste product.

Wij hebben voor jou diverse papierversnipperaars die op de markt beschikbaar zijn, aan ons onderzoek onderworpen. Wij testen de papierversnipperaars o.a. op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Na ons onderzoek en het vergelijken van reviews van andere gebruikers zijn wij top een top 10 van de beste papierversnipperaars gekomen. Deze delen we met jou, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken wanneer jij jouw papierversnipperaar koopt. 

Top 10 beste papierversnipperaars

1. Brasq Papierversnipperaar

Met de PS100 papiervernietiger van Brasq kunt u moeiteloos al uw documenten versnipperen in stroken van 6 mm. Dit geeft uw informatie een extra laag van veiligheid. Niet alleen maakt deze vernietiger het versnipperen van papier makkelijker, maar het is ook nog eens veilig om te gebruiken. Met de doorvoercapaciteit van 6 vellen A4 papier per keer, is deze vernietiger erg gebruiksvriendelijk. Met een inhoud van 7 liter is de opvangbak groot genoeg om veel papier in één keer te versnipperen. Daarnaast is er ook een handige reverse-modus aanwezig, waardoor vastgelopen papier gemakkelijk teruggedraaid kan worden. Daarnaast is deze papiervernietiger voorzien van een 2 minuten continuwerking, waarna 1 uur afkoeltijd nodig is. Al met al is deze papiervernietiger een uitstekende keuze voor thuisgebruik. Met zijn moderne, zwarte uitstraling en gewicht van 1,2 kg is deze vernietiger ook nog een een echte eyecatcher.

2. Brasq Papierversnipperaar

De PS200 papiervernietiger is de perfecte oplossing om documenten met gevoelige informatie op een veilige manier en op een snelle manier te vernietigen. Deze papierversnipperaar heeft een doorvoercapaciteit van 7 vellen A4 papier per keer en een opvangbak van 13 liter. Hierdoor hoeft het versnipperen niet regelmatig onderbroken te worden om de bak te legen. De versnipperde stroken hebben een breedte van 7 mm, waardoor het onmogelijk is om de documenten alsnog te kunnen lezen. Ook kunt u cd's, dvd's en creditcards in de papiervernietiger gooien om zo alle privé informatie die u weggooit niet achterhaald te laten worden. Met de PS200 papiervernietiger bent u verzekerd van een hoog veiligheidsniveau. Dit apparaat voldoet aan een P-1 norm en heeft een continue werking van 2 minuten (met een afkoelperiode van 1 uur). Ook heeft de PS200 een reverse/terugdraaifunctie, waardoor het versnipperen van papier gemakkelijk te stoppen is wanneer dit nodig is. Handig voor thuisgebruik en met een geluidsniveau van slechts 74dB is deze papiervernietiger ook nog eens stil. De PS200 heeft een afmeting van 29,5 x 18,2 x 33,9 cm (l x b x h) en een gewicht van 2,2 kg. Deze papiervernietiger is verkrijgbaar in de kleur zwart en zilver.

3. Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

Deze papierversnipperaar heeft de kracht om meer te vernietigen dan ooit tevoren. Met een papierinvoer van maximaal 8 A4-vellen en een continue doorlooptijd van 3 minuten, is de Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar de ideale machine voor thuis. Dankzij de krachtige motor wordt papier vernietigd in P3 Cross Cut snippers van 5x42mm. Met een grote opvangbak van 15 liter (100 A4 vellen) en een geïntegreerde vergrendelingsknop, is de Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar de perfecte oplossing voor het vernietigen van documenten. De Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij duurzaam en betrouwbaar is. Het innovatieve design bespaart ruimte en de handige knoppen maken het gebruik ervan eenvoudig en intuïtief. Met een gebruiksvriendelijk scherm en een afvoerklep voor afval, is de Rexel Momentum X308 een van de meest veelzijdige papiervernietigers op de markt. Bovendien zijn ook de veiligheid en betrouwbaarheid van deze papiervernietiger ongeëvenaard.

4. Fellowes papierversnipperaar

De Fellowes 6C papiervernietiger is een krachtige versnipperaar die geschikt is voor dagelijks intensief gebruik. Met deze versnipperaar kunt u eenvoudig 6 vel papier tegelijkertijd versnipperen, waardoor u efficiënter werkt. Naast papier kan de Fellowes 6C ook kleine kartonnen en plastic documenten gemakkelijk versnipperen. Deze versnipperaar is uiterst veilig. Het veiligheidsmechanisme voorkomt dat de messen in beweging komen als de papierlade niet volledig gesloten is. Hierdoor wordt gegarandeerd dat de versnipperaar geen schade aanricht bij het gebruik. De papiervernietiger is ook eenvoudig te reinigen. De behuizing en de messen zijn gemaakt van sterk materiaal waardoor de Fellowes 6C papiervernietiger jarenlang meegaat. Organiseer uw papieren met de Fellowes papierversnipperaar 6C. Deze krachtige versnipperaar is geschikt voor dagelijks intensief gebruik en maakt het versnipperen van 6 vel papier, kartonnen documenten en plastic documenten eenvoudig. Met het veiligheidsmechanisme en de sterkte behuizing en messen voorkomt de versnipperaar schade aan uw documenten en is hij eenvoudig te reinigen. Kortom, de Fellowes 6C is een must-have voor elke kantoor- of thuiswerkplek om uw papieren opgeruimd te houden! Organiseer uw papieren met de Fellowes papierversnipperaar 6C. Deze krachtige versnipperaar is geschikt voor dagelijks intensief gebruik en maakt het versnipperen van 6 vel papier, k.

5. Nedis Papierversnipperaar

Met de Nedis Papierversnipperaar krijg je optimaal gebruiksgemak en een professionele versnippering. Deze papierversnipperaar is ontworpen om tot 6 A4-pagina's tegelijkertijd te versnipperen, wat je een hoop tijd en moeite bespaart. Met een vermogen van 190 watt heb je krachtigheid en betrouwbaarheid in handen. De capaciteit van de papierversnipperaar is 10 liter. Je hoeft je geen zorgen te maken over veiligheid, dit apparaat voldoet aan de DIN 1-norm. Het is een krachtig en stevig apparaat dat betrouwbaarheid biedt. Het is voorzien van een dubbele opening waardoor je het gemakkelijk kunt legen. De papierversnipperaar heeft een ingebouwd beveiligingsmechanisme waarmee je de gebruiker tegen mogelijke verwondingen beschermt.

Dit waren onze eerste 5 favorieten van de top 10 beste papierversnipperaars. Deze scoren het beste in ons onderzoek, uitblinkend in duurzaamheid, innovatie, en klanttevredenheid.

Nu volgen de nummers 6 t/m 10. Deze voldoen nog steeds aan de hoogste kwaliteiten maar scoren iets lager dan de top 5. Ze bieden nog steeds uitstekende prestaties en waarde, en zijn zeker het overwegen waard als je zoekt naar een goede balans tussen kosten en functionaliteit.

6. Nedis Papierversnipperaar

De Nedis Papierversnipperaar is de veiligste en meest praktische oplossing voor het versnipperen van papier. Met deze versnipperaar kunt u maximaal 6 A4-pagina's tegelijkertijd versnipperen, die vervolgens in 10 liter van veilig kleine stukjes worden verdeeld. De Nedis Papierversnipperaar is ontwikkeld met de hoogste veiligheidsnorm DIN 2, waardoor u zeker weet dat uw documenten volledig worden vernietigd. Bovendien heeft de versnipperaar een vermogen van 190W en is hij daarom erg energiezuinig. De versnipperaar is ook eenvoudig te bedienen met slechts één knop en kunt u gemakkelijk transporteren met zijn compacte ontwerp.

7. DESQ Papierversnipperaar

De DESQ Papiervernietiger 20009 is een robuuste en degelijke papiervernietiger met een mat zwarte afwerking. Het is een krachtige vernietiger met een hoge capaciteit, ontworpen om 8 vellen tegelijk te vernietigen in partikels van 4 x 38 mm. De 11 liter grote bak maakt het mogelijk dat u veel papier kunt vernietigen voor een korte pauze. Bovendien is deze papiervernietiger uitgerust met een knipplaat voor het vernietigen van creditcards. Deze krachtige vernietiger is speciaal ontworpen om uw documenten veilig te vernietigen, met AVG-Proof technologie. De DESQ Papiervernietiger 20009 is gebruiksvriendelijk, krachtig en betrouwbaar. Het is een uitstekende keuze voor thuiskantoren of kleine bedrijven die de meest vertrouwelijke documenten veilig willen vernietigen. De vernietiger is eenvoudig te bedienen en biedt een hoge veiligheid en een hoge capaciteit. Zo bent u verzekerd dat uw documenten veilig zijn vernietigd en kunt u zorgeloos verder met uw werk. De DESQ Papiervernietiger 20009 is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare papiervernietiger. De DESQ Papiervernietiger 20009 is ontworpen voor het thuiskantoor en biedt gebruikersvriendelijkheid en veiligheid. Het is een robuuste vernietiger met een mat zwarte afwerking en een hoge capaciteit. Met deze vernietiger kunt u 8.

8. Living Nine Papierversnipperaar

Met de Living Nine Papierversnipperaar Papiervernietiger maak je gemakkelijk en snel je oude papieren klein. Zo wordt je bureau weer een fijne werkomgeving. De papierversnipperaar is speciaal ontwikkeld voor thuis- en kantoorgebruik. Je kunt er eenvoudig een grote hoeveelheid papier doorheen voeren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de papierversnipperaar het begeven heeft. De papiervernietiger is uitgerust met een sterke motor, waardoor hij papier tot een klein formaat kan versnipperen. Het versnipperde papier kan eenvoudig gerecycled worden, waardoor je papier op een milieuvriendelijke manier kunt verwerken. Ook kun je met deze papiervernietiger gemakkelijk oude documenten vernietigen en zo je privacy beschermen. Door de in hoogte verstelbare papierinvoer kun je papier snel en eenvoudig door de papiervernietiger voeren. Met de Living Nine Papierversnipperaar Papiervernietiger maak je in een handomdraai je oude documenten klein. De papiervernietiger is eenvoudig te gebruiken en voorzien van een stevige motor. Zo kun je op een milieuvriendelijke manier je papier verwerken en tegelijkertijd je privacy beschermen. De papierversnipperaar is uitermate geschikt voor thuis- en kantoorgebruik.

9. DESQ Papierversnipperaar

Deze papierversnipperaar is perfect voor thuisgebruik of op kantoor. De Desq 20050 is geschikt om 11 vel papier per keer te verwerken in 4 x 35 mm stukjes. Ook zijn er speciale instellingen om creditcards te verwerken. Het gebruiksgemak is een van de grootste pluspunten van de Desq 20050. Een speciaal vulniveau waarschuwt u wanneer de opvangbak bijna vol is. De gebruiksvriendelijke bediening maakt het mogelijk om de papierversnipperaar met één druk op de knop te starten. Bovendien zorgen een speciale aan- en uitknop en een veiligheidsschakelaar ervoor dat de Desq 20050 uw werkplek en documenten optimaal beveiligt.

10. Papierversnipperaar olie

Deze universeel toepasbare papierversnipperaar olie is de perfecte oplossing voor het smeren van papiervernietigers. Deze speciale smeerolie is uiterst effectief en helpt om ervoor te zorgen dat papierversnipperaars soepel en efficiënt blijven werken. Het is gemakkelijk aan te brengen met de hand of met een druppel applicator, en het zorgt ervoor dat de messen van de papierversnipperaar soepel bewegen. Het is ook vrij van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor het milieu. Bovendien is de olie zeer duurzaam, waardoor het een lange levensduur heeft, waardoor het een kostenefficiënte oplossing is. Deze universeel toepasbare papierversnipperaar olie is een must-have voor elke kantoortoepassing. Met een fles van 250 ml, heeft u genoeg olie voor een lange tijd. De olie is gemakkelijk te gebruiken en brengt de papiervernietiger terug naar de oorspronkelijke staat. Zo kunnen papiervernietigers blijven werken zonder dat er problemen ontstaan.

Inhoudsopgave

Ivon
Ivon

Wat leuk dat je een kijkje bent komen nemen op onze website bedrijfloket.nl. Of je nu op zoekt bent naar kantoorspullen of schoolspullen, wij hebben hoogstwaarschijnlijk het antwoord op de vragen die jij hebt. Ik hou me vooral bezig met het vergelijken en reviewen van papierversnipperaars zodat jij makkelijker een keuze kan maken voor jezelf. We hopen dat wij je van veel nuttige informatie voorzien en dat je blij bent met wat wij aanbieden. 
Groetjes van mij, Ivon

Veelgestelde vragen over papierversnipperaars

Uit onze reviews is Brasq Papierversnipperaar als beste papierversnipperaar getest. Deze voldoet als beste aan onze maatstaven.

De top 3 beste papierversnipperaars is als volgt:
1. Brasq Papierversnipperaar
2. Brasq Papierversnipperaar
3. Rexel Momentum X308 Papierversnipperaar

Wij verkopen zelf geen papierversnipperaars maar we hebben wel de beste webwinkel voor jou geselecteerd. Klik op de “Best deal, klik hier” knop, je wordt dan doorgestuurd naar de webwinkel, waar je jouw nieuwe papierversnipperaar kan kopen.

De verschillende papierversnipperaars worden door ons aan diverse testen onderworpen. Wij vergelijke en onderzoeken op een objectieve manier. Wij worden ook niet betaald door bedrijven of merken om hun product beter te laten scoren in onze top 10 beste papierversnipperaars.

Tips voor het aankopen van jouw nieuwe papierversnipperaar

Je hebt onze top 10 beste papierversnipperaars kunnen bekijken en dan zie je wat wij belangrijk vinden bij een aankoop. Uiteraard is dit onze mening en die kunnen natuurlijk verschillen van de jouwe. 

We geven je daarom nog een aantal tips mee waar je op kan letten voor jezelf.

1. Volg je gevoel, ongeacht onze top 10 en misschien andere reviews die je hebt gelezen, volg altijd jouw gevoel bij het doen van een aankoop.
2. Kijk goed naar de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Als een nieuwe papierversnipperaar heel duur is wil dit niet meteen zeggen dat deze papierversnipperaar ook heel goed is.
3. Koop bij een goede webwinkel. Let op zaken zoals garantie, levertijd, kosten etc. 

Onze top 10 papierversnipperaars hebben stuk voor stuk hun eigen speciale karakteristieken, waardoor je de juiste keuze kunt maken voor jouw gebruiksdoel. Het is dus belangrijk om rustig de tijd te nemen en goed te kijken naar de opties die bij je passen. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een keuze, kun je bij ons terecht. Wij beantwoorden al je vragen over welk papierversnipperaar het beste bij jou past. Weet je eenmaal wat je precies zoekt, dan kies je jouw perfecte papierversnipperaar uit onze top 10 selectie. Zo ben je ervan verzekerd dat je een kwalitatief goed product krijgt dat je privacy optimaal beschermt.

Disclaimer: bij bedrijfsloket.nl onderzoeken en reviewen we vele papierversnipperaars om jou te helpen in jouw zoektocht. Maar wij verkopen zelf geen papierversnipperaars. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen of complicaties bij de verkoop. 

Gepubliceerd op: 25 nov. 2022